Відкриється модернізований київський Планетарій

3 грудня 2011 відкриється оновлений київський Планетарій, тепер вже реконструйований під масштабний науково-культурно-розважальний центр для всієї родини AtmaSfera.

Новітні технічні досягнення використовувалися для модернізації та удосконалення Планетарію.

За допомогою сучасних 3D-технологій створено грандіозне, неповторне і яскраве видовище, яке незабаром побачать кияни і гості столиці.
Відкрито унікальний сферичний (купольний) кінотеатр, в якому глядачі зможуть побачити науково-популярні праці про мікрокосмосі і таємниці всесвіту, мультиплікаційні і художні фільми.

Кожному прийшов випаде чудова можливість в реальному часі спостерігати за сузір'ями, планетами, кометами і галактиками. Завдяки новітньому обладнанню можна відчути складність і красу космічних тіл або явищ.

До того ж, для гостей Планетарію створений єдиний в Україні парк мультимедійних атракціонів, з інтерактивними touch-панелями і touch-екранами, наповненими мультифункційним контентом (поєднання ігрового та освітнього напрямів).
Вони розраховані як на дитячу аудиторію, так і на студентів.

Багато хороших змін на краще і в плануванні глядацького залу, радикально оновлений інтер'єр. Тепер хол Планетарію повністю перетворений в футуристичне простір з інтерактивними декораціями і мультимедійними розвагами.

Зголоднілі відвідувачі зможуть перекусити в Space café, де крім класичного набору напоїв і снеків діє спеціальна пропозиція космічного меню.

Київський Планетарій існує вже майже 60 років.
Ще 1 січня 1952 року були відкриті двері для перших відвідувачів, зацікавлених в пізнанні таємниць Всесвіту.