В кабріолеті з Віталієм Кличко!

28 травня, чемпіон світу з боксу і політик Віталій Кличко провів екскурсію для переможців всеукраїнського конкурсу творів «Посміхнись майбутньому!». Школярі проїхали по місту на двоповерховому автобусі - кабріолеті компанії Open Kiev.

Vitaliy-Klichko

Виявилося, що робота гіда Віталію Кличко знайома. «Ще будучи школярем, я проходив навчально-виробничу практику в Бюро молодіжного туризму «Супутник». Мені доводилося проводити екскурсії для однолітків з усього колишнього Радянського Союзу», - розповів Віталій.

Vitaliy-Klichko

Двоповерховий автобус з відкритим верхом від компанії Open Kiev проїхав по знаковим місцям столиці, серед яких парк Слави, монумент-скульптура «Батьківщина-мати», музей Великої вітчизняної війни. Завершилася екскурсія в школі, де вчився Віталій.

Vitaliy-Klichko

Під час екскурсії школярі задавали питання знаменитому українцю. Відповідаючи на питання про те, як досягти успіху в житті, Віталій Кличко порадив добре вчитися, прислухатися до порад батьків і вчителів, а також мріяти. «Але не просто мріяти, а ще й робити все для того, щоб ваша мрія збулася. Нездійсненного немає нічого, все у ваших руках », - упевнений політик.