Підготовка київських в'їздів до Євро-2012

Державна адміністрація міста Києва планує облаштувати всі в'їзди до Києва до початку чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

"Зараз ми оцінюємо, яку" картинку "побачить уболівальник, в'їжджаючи до Києва напередодні чемпіонату Ми хочемо, щоб кожен гість столиці відчув свято відразу при заїзді в столиці", - зазначив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Спочатку робочою групою були оглянутих Житомирське і Одеський напрямки заїзду в місто.

"Після завершення об'їзду було прийнято декілька ключових рішень по послідовному облаштування в'їздів до Києва. Зокрема, буде виконано ремонт в'їзних доріг і відбійників, відновлено роздільні смуги та фасади будинків. Серйозну увагу буде приділено благоустрою зовнішньої реклами і будівельних майданчиків на шляху проходження - від заїздів в місто до його центру. Також буде проведена значна робота щодо впорядкування чисельності і зовнішнього вигляду малих архітектурних форм. "- За словами Анатолія Голубченка.

Анатолій Голубченко також зазначив, що згодом будуть проінспектовані і інші в'їзди: з Бориспільського, Чернігівського та Обухівського напрямків, з міст Буча та Гостомель.