У Києві відбудеться фестиваль вина

З 8 по 10 листопада у Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза » (вул. Салютна, 2Б, м. Київ, Україна) пройде грандіозний фестиваль вина Wine Fest.

Wine Fest Kiev - новий погляд на культуру вживання вина, виноробства, і виноградарства в Україну.

Формування культури споживання вина в нашій країні, якість і ринковий попит на продукцію - головні цілі які ставлять перед собою учасники Wine Fest, - виноградарі та виробниками вина.

На фестивалі в Києві будуть представлені українські та іноземні вина, коньяки та інші продукти виноробства, комплексні технології для виноробства і виноградарства.

Фестиваль буде цікавим експертам у виноробстві та виноградарстві, дистриб'юторам і фахівцям оптової та роздрібної торгівлі, працівникам ресторанно-готельного бізнесу, а також любителям вина, які хочуть більше дізнатися про нього і долучитися до культури споживання вина.

Організатор фестивалю вина Wine Fest - Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок (kmkya.kiev.ua) за сприяння асоціації «Українське бюро винограду і вина».
Щорічно компанія організовує близько 50 спеціалізованих національних і міжнародних виставок. У виставках бере участь більше 4 тис. експонентів і відвідує понад 200 тис. осіб. КМКЯ плідно співпрацює з відомими міжнародними виставковими компаніями.

Фестиваль Wine Fest об'єднує в собі:

  • культурно-освітні класи «Школа вина», викладачами якої є досвідчені сомельє, кухаря і ресторатори;
  • бізнес заходу - Конгрес виноробів та професійні майстер-класи та дегустації;
  • спеціалізовану виставку вина, виноробства, виноградарства;
  • народні та професійні дегустації;
  • кулінарні шоу;
  • розважальну шоу-програму, вечір кіно, галерею Art Wine.

Подробиці: http://winefest.kiev.ua/