У київському аеропорту «Бориспіль» завершено реконструкцію терміналу B

Реконструкція терміналу "B" призвела до збільшення в два рази зони очікування для пасажирів. Тепер вона займає 5670 квадратних метрів (4590 квадратних метрів - для пасажирів міжнародних рейсів, 1080 квадратних метрів - для пасажирів внутрішніх рейсів).

Як повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури, збільшено також кількість крісел, пунктів харчування також враховані всі вимоги по обслуговуванню людей з обмеженими можливостями.

15 листопада реконструйована галерея терміналу "B" прийняла перших пасажирів. В оновленій галереї значно поліпшений інтер'єр, зона очікування стала більш комфортною і просторою, збільшено кількість місць очікування, додані нові пункти харчування.

Нагадаємо, що раніше, 1 вересня, була відкрита зона реєстрації, зона вильоту та прильоту пасажирів внутрішніх рейсів, що істотно підвищило рівень якості обслуговування пасажирів, які подорожують по Україні.

Пропускна спроможність терміналу зросла з 1800 осіб до 2400 тисяч осіб на годину. На даний момент в аеропорту працює три термінали - B, F і С для віп-персон.