Open Jazz Kiev: автобусна прес-екскурсія по джазовим місцях столиці

Для представників ЗМІ прес-екскурсія відбудеться за кілька днів раніше початку IV Міжнародного джазового фестивалю Jazz in Kiev 2011 (28 - 30 жовтня).

Ця екскурсія повинна замінити традиційну предфестівальную прес-конференцію. Відповідати на запитання журналістів, а також і проводити екскурсію про те, де і як зароджувалося і розвивався джазовий рух в Києві буде арт-директор фестивалю Олексій Коган.

Jazz in Kiev 2011Початок екскурсії на двоповерховому автобусі компанії Open Kiev відбудеться в середу 26 жовтня рівно о 17:00 від Культурно-освітнього центру «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16). Орієнтовна тривалість екскурсії - півтори години.

Після повернення екскурсійного автобуса в Культурно-освітній центр «Майстер Клас» всі учасники Open Jazz Kiev зможуть залишитися на джем-сешн, який відкриє фестиваль Jazz in Kiev 2011 (початок 20:00, вхід безкоштовний).

Крім виступів кращих українських джазових музикантів, гостей вечора чекає церемонія нагородження переможців третього всеукраїнського конкурсу джазової фотографії Jazz in Kiev.

Для участі в екскурсії обов'язково потрібно буде відправити заявку на адресу pr.jazzinkiev @ gmail.com з поміткою Open Jazz Kiev в полі «Тема листа», вказавши також назви ЗМІ.
Перевага буде надаватися авторам тих заявок, що надійдуть першими, так як кількість місць в екскурсійному автобусі обмежена.
Всі хто отримає підтвердження від продюсерського центру Jazz in Kiev, зможуть приймати участь в екскурсії.